TESLA Model S – Verzekering

Met de Model S wordt rijden op de snelweg niet alleen veiliger, maar ook stressvrij, dankzij de optie autopilot comfortfuncties. Deze unieke Sedan is uitgerust met een elektrische aandrijflijn die het zwaartepunt verlaagt en de Tesla Model S een betere wegligging geeft. Naast de airbags zorgt het carrosserie met stalen rails voor een veilige omgeving voor alle inzittenden… kortom u geniet van een staaltje uniek vakmanschap met de kwaliteit die u van Tesla Motors gewend bent.

Ook voor de Model S heeft Tesla Insurance een passende autoverzekering ontwikkeld. U kunt online, als klant van Tesla Motors, een vrijblijvende offerte aanvragen via het offerte aanvraagformulier. U geniet dan van een scherpe premie, passende voorwaarden alsook een snelle afwikkeling bij schade of reparatie.

Powered by: Tesla Insurance | EAS

Unieke auto

Unieke voorwaarden

Schadeherstel via Tesla

Geen alarmeisen

36 maanden nieuwwaarde

Onbeperkt kilometers

Afkoop no claim

Vaste premie

Offerte aanvragen

Verwacht u binnenkort de levering van de Model S? U kunt bij ons uw verzekering afsluiten tegen een voordelige premie met gunstige voorwaarden. Als u het aanvraagformulier invult, ontvangt u van ons per email een geheel vrijblijvende offerte.

Hebt u vragen over onze voorwaarden? Of wenst u meer informatie? Dan kunt u ook via het contactformulier contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst en beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Wenst u voor uw Tesla Model S direct een voorlopige dekking? Neemt u dan tijdens kantooruren telefonisch contact met Team Tesla Insurance op te nemen, wij kunnen direct een voorlopige dekking afgeven. Telefoon | 088-054.50.54

Tesla Motors in samenwerking met European Automotive Services

OFFERTE AANVRAGEN

Vragen?

Heeft u vragen over uw Tesla verzekering? Wij beantwoorden graag uw vragen.
Neemt u daarvoor even contact met ons op via mail of telefoon:

info@eas-insurance.com

+31 (0)88-054 50 54