TESLA Model 3 – Verzekering

Het nieuwste model van Tesla Motors, Model 3, maakt dat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wordt. Voordeliger of niet, de veiligheid van de Model 3 is gelijk aan de Model S en X, de kwaliteit die u van Tesla Motors gewend bent! U hebt de Model 3 besteld maar de levering op dit unieke elektrisch rijden laat nog even op zich wachten…

Wilt u een Tesla verzekering sluiten voor uw Model 3? U kunt bij Tesla Insurance, als relatie van Tesla Motors, alvast een offerte voor de Model 3 verzekering aanvragen. Op dit moment zijn wij druk bezig met het voorbereiden van passende verzekeringsvoorwaarden, zodra de premie bekend is, ontvangt u van ons een aantrekkelijke en geheel vrijblijvende offerte per email. Vul daarom al vast het aanvraagformulier voor de Tesla Model 3 verzekering in…

Powered by: Tesla Insurance | EAS

Unieke auto

Unieke voorwaarden

Schadeherstel via Tesla

Geen alarmeisen

36 maanden nieuwwaarde

Onbeperkt kilometers

Afkoop no claim

Vaste premie

Offerte aanvragen

Wij kunnen u straks een vrijblijvende offerte met ongetwijfeld een gunstige premie en uitstekende voorwaarden aanbieden. Als u interesse hebt, vult u dan het offerte aanvraagformulier in. Wij sturen u, zodra de premie en voorwaarden bepaald zijn, per email onze offerte en voorwaarden voor de Model 3 toe.

Hebt u vragen over onze voorwaarden? Of wenst u meer informatie? Dan kunt u ook via het contactformulier contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst en beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Wenst u direct persoonlijk contact of hebt u een vraag? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088-054.50.54 of vul het contactformulier in.

Tesla Motors in samenwerking met European Automotive Services

OFFERTE AANVRAGEN

Vragen?

Heeft u vragen over uw Tesla verzekering? Wij beantwoorden graag uw vragen.
Neemt u daarvoor even contact met ons op via mail of telefoon:

info@eas-insurance.com

+31 (0)88-054 50 54